Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 21 kwie 2019, 14:58

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Czyżby brak pliku?
Post: 11 lip 2010, 18:03 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 lip 2010, 11:39
Posty: 32
Witam. Po odpaleniu dowolnej mapki na MP poziom ładuje się, widzę już go nawet i w tym momencie gra wychodzi do Windy i wyświetla komunikat jak w załączniku. Oczywiście kliknięcie na cokolwiek oznacza wyłączenie gry. Co mam zrobić? Jestem zielony, więc prosiłbym o odpowiedź łopatologiczną :)
Obrazek


Ostatnio zmieniony 11 lip 2010, 18:05 przez SPIDIvonMARDER, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Czyżby brak pliku?
Post: 12 lip 2010, 5:57 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Jakie masz zainstalowane mody?

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Czyżby brak pliku?
Post: 12 lip 2010, 9:40 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 lip 2010, 11:39
Posty: 32
Powermada

Mój komp:

Athlon 64 Core 2 Duo
Geforce 7100
@GB pamięci
Łacze: Air-Net 2 mega (to chyba podchodzi pod Netię)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Czyżby brak pliku?
Post: 12 lip 2010, 9:56 
Offline
Pot
Pot

Rejestracja: 05 kwie 2010, 15:16
Posty: 103
a może troszkę bardziej urozmaić
jaki zeger ma procesor
ile mb ma karta graficzna i jaką szyne ile bitową


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Czyżby brak pliku?
Post: 12 lip 2010, 11:51 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Alcatraz10, nie trzeba "urozmaić".

SPIDIvonMARDER , odinstaluj Powermada, albo przeinstaluj grę, albo zainstaluj PK++. Jak nie pomoże będziemy myśleć. Moim zdaniem chodzi o problem z plikiem LScripts.pak.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Czyżby brak pliku?
Post: 12 lip 2010, 13:07 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 lip 2010, 11:39
Posty: 32
Reinstalacja gry i dodanie PK++ nic nie dało, błąd jest ten sam.

PS: nie wiem czy to ma zwiazek, ale jak daję na "Ustawienia Gracza", to raz wyświetla mnie się model postaci, raz nie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Czyżby brak pliku?
Post: 12 lip 2010, 17:09 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Nie mam pomysłu, masz błąd zarówno przy stawianiu serwer jak i przy podłączaniu się do niego?  Jeszcze z ciekawości co to za wydanie gry, skąd?

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Czyżby brak pliku?
Post: 13 lip 2010, 8:01 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 lip 2010, 11:39
Posty: 32
Wydanie Biedronkowe. Problem jest tylko przy dołączaniu do gry.

EDIT:
Sorry, jestem głąbem. Tylko wydawało mnie się, że zainstalowałem PK++, a to tylko wstawilem pliki. Nie wiedziałem, że odpala się to z osobnej ikonki! Teraz wszystko działa, dziękuję! :)


Ostatnio zmieniony 13 lip 2010, 8:28 przez SPIDIvonMARDER, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Czyżby brak pliku?
Post: 13 lip 2010, 8:31 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Ok, no to fajnie,
GL & HF!

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane