Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 26 sie 2019, 5:02

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pytania?
Post: 27 maja 2009, 20:13 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 maja 2009, 13:06
Posty: 41
Lokalizacja: Olkusz
Tu prosze zamieszczać pytania dotyczące GZDooM np. jak on działa ,jak włączyć plik mod na GZDOOM, efekty,można sie pytać o SkullTaga i innne Source Porty. Nie wstydzić się  ;] .


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Pytania?
Post: 27 maja 2009, 20:46 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Więc tak ściągnąłem GZDOOM, rozpakowałem, odpalam i error jakiś, ogólnie to teraz jestem nietrzeźw po finale Ligi Mistrzów i nie chciałem pytać, ale jeśli coś o wiesz o WinXP+SP3 i nie działającej grze daj znać :]
Całkiem możliwe, że muszę coś dossać, dzisiaj nie będę tego ogarniał :]

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Pytania?
Post: 28 maja 2009, 13:30 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 maja 2009, 13:06
Posty: 41
Lokalizacja: Olkusz
Kłopot w tym że potrzebujesz pliku źródłowego z gry. Chodzi o to że musisz mieć np. Doom 2 tak dokładnie GZDooM wymaga pliku o nazwie DOOM2.WAD jeśli chodzi o Doom 2 kopjujemy i wsadzamy do folderu z GZDooM innych plików nie potrzebuje jeśli mamy więcej gier to podczas uruchamiania pyta o gre w którą chcemy zagrać. Jeśli chodzi o Xp i SP3 no nic nie wiem czy niedziała na Service pack 3 ale zobacze na forum GZDooM na wszelki wypadek.


Ostatnio zmieniony 28 maja 2009, 13:49 przez Konrad_Elite_PL, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Pytania?
Post: 28 maja 2009, 14:38 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Działa, działa, dzięks :]
Da radę ustawić rozglądanie się za pomocą myszy - tak jak to zwykle jest w fpsach (nie lukałem jeszcze w opcjach :] )? ;>

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Pytania?
Post: 28 maja 2009, 16:05 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 maja 2009, 13:06
Posty: 41
Lokalizacja: Olkusz
Włącz jeszcze filtrowanie trilinearne,rozdzielczość 1280x1024 (są też rozdzielczości dla monitorów LCD),ustaw jump crouch,strafe,dynamiczne światła,"wyostrzanie tekstur"(dla mocniejszych o wiele mocniejszych kompów) to niektóre opcje graficzne (pobaw sie ustawieniami  :> ).


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane