Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 23 paź 2017, 22:46

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z poziomem Train Station
Post: 27 sie 2012, 7:58 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 cze 2010, 21:54
Posty: 126
Lokalizacja: Elbląg
Problem jest taki że kiedy wchodzę w checkpoint 4 wyskakuje mi komunikat ,,Program Painkiller przestał działać'' lecz kiedy go omijam wszystko jest w pożądku. Zaznaczam że checkpointy od 4 wywalają mi grę co jest ogromnym utrapieniem ze względu na wymagania do karty. Ale... nawet jak ominę te wszystkie ,,czekpojnty'' to w okolicach ostatniej walki na poziomie znowuż mnie wywala. Wiecie może czego przyczyną jest wywalanie z gry?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z poziomem Train Station
Post: 27 sie 2012, 15:44 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Dziwne. Instalowałeś jakieś mody? Sejwować przez szybki zapis próbowałeś?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z poziomem Train Station
Post: 29 sie 2012, 8:17 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 cze 2010, 21:54
Posty: 126
Lokalizacja: Elbląg
ani to ani to. jak próbóję zapisać ręcznie to też mine wywala. a tak swoją drogą to wersja 1.64

edit chociaż nie, nie próbowałem sejwować przez szybki zapis. zaraz tak zrobię i złożę raport

edit2 sejwowanie przez szybki zapis również wywala


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z poziomem Train Station
Post: 27 kwie 2013, 14:09 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 maja 2011, 4:24
Posty: 34
Miałem taki sam problem z Overdose, gdzie po wczytaniu Checkpoint wyskakiwał mi błąd ale o innej treści. Jak się okazało, winą było to (być może), że światło mi zgasło podczas gry, a potem nie uruchamiałem gry długi czas.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane