Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 22 paź 2017, 9:51

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Hills mod problem
Post: 24 kwie 2012, 14:17 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 maja 2011, 4:24
Posty: 34
Siema,
Wie ktoś może, jak uruchomić Hills? Wszedłem do gry, po czym wpisałem komendę D:/GRY/Painkiller Czarna Edycja/Bin/Painkiller.exe -lscripts hills.pak jeśli źle to wpisałem to mi o tym powiedzcie, ale jak to zrobilem, to skrót Play Hills zmienił wygląd na taki sam jaki ma Painkiller. ale gdy uruchamiam skrót wyskakuje takie coś:
http://imageshack.us/photo/my-images/845/error01.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/205/error02i.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/84/error03.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/214/error04.png/
wszystko wyskakuje po kolei, jak ktoś wie co trzeba zrobić, bardzo proszę o pomoc


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Hills mod problem
Post: 14 kwie 2013, 17:47 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 cze 2012, 20:05
Posty: 28
Lokalizacja: Kraków
Pewnie musiałeś przez przypadek usunąć te wymienione w komunikacie pliki albo zainstalowałeś moda nie tam gdzie trzeba. Spróbuj jeszcze raz wgrać moda i LScripts wklej do folderu data.Pewnie to było przyczyną tego błędu


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane