Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 19 sie 2019, 1:49

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 17 sie 2010, 13:09 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sie 2010, 12:51
Posty: 6
Lokalizacja: Kg
Witam.
Mam problem podczas uruchamiania gry :(. Otóż po instalacji, kiedy próbuje uruchomić grę wyskakuje mi najpierw okienko ,Program Painkiller przestał działać. Trwa wyszukiwanie rozwiązania problemu przez windows. Potem jak zamkne to okienko wyskakuje mi drugie tym razem z błędem o nagłówku Cannot locate the CD-ROM:Painkiller.exe - Błąd aplikacji i o treści:,,Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0x0000005). Kliknij przycisk OK, aby zakonczyc aplikacje. I po wyłączeniu tego okienka pojawia mi się znowu to pierwsze ,,Program Painkiller przestał dziać...'' Grałem w nią już u kolegi i wszystko było ok ale u mnie jak widać nie za bardzo ;( Proszę o pomoc!!

_________________
*&^%$#@ ;>


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 17 sie 2010, 17:09 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Hi,
Co ma znaczyć to pogrubienie tekstu? ;/

Masz płytę w napędzie? Co to za wersja PK, Black Edition?

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 17 sie 2010, 17:18 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sie 2010, 12:51
Posty: 6
Lokalizacja: Kg
Sorry,tak jakos wyszlo z tym pogrubieniem xD
Bo mam pirata od kolegi i sciagnelem cracka i teraz juz nie prosi o plyte. Ale ciagle wyskakuje ten cholerny blad :/ To jest pierwsza czesc. Painkiller poprostu.

_________________
*&^%$#@ ;>


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 17 sie 2010, 18:52 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2007, 15:02
Posty: 1031
Lokalizacja: Suchedniów
  Jak pirat to ciężko ci pomóc bo gra jest stania do zakupu. Poza tym nikt z nas nie gra na piracie więc nie wiemy. Ale na pewno będzie działać bez płyty i bez cracka jak pobierzesz i zainstalujesz patche 1.61, 1.62 oraz 1.64. Odstaw Cracka zainstaluj grę od nowa i patche.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 17 sie 2010, 19:24 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sie 2010, 12:51
Posty: 6
Lokalizacja: Kg
To dziwne troche ze nie dziala bo mojemu koledze od ktorego tego pirata mam dziala normalnie. Ok zrobie tak jak mowicie. Zobaczymy czy patche pomoga tez przy normalnym odpaleniu gry. Jesli mozecie to blyblym bardzo wdzieczny jak zajmiecie sie moim problemem :) ;)

_________________
*&^%$#@ ;>


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 17 sie 2010, 21:18 
Offline
Ksi
Ksi
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 paź 2009, 9:45
Posty: 278
Lokalizacja: Łanięta
Ej ej, Ja gram na piracie na 1.5... U mnie nie było takich problemów, ja pobierałem pierwsza część, a potem BooH'a i z 1.00 PK mi BooH do 1.5 auto spatchował że tak powiem... No ale jakby nie patrzeć skoro masz zamiar grać na piratce i nie bedzie dzialac po patchach to po prostu ściągnij jeszcze raz - Nic nie kosztuje nie??

_________________
Obrazek

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 17 sie 2010, 21:50 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sie 2010, 12:51
Posty: 6
Lokalizacja: Kg
Ja Pk mam na plycie piracie od kolegi. Wiec nie wiem skad sciagnac. Wiec tak jak widze to najpierw sciagnie te 3 patche i sprobuje. Jesli nie zadziala to zglosze sie do ciebie i jak mozesz to mi z tym pomozesz (czyli powiesz skad sciagnac cala gre itd. chyba ze zamiast sciagania moge jeszcze raz zainstalowac)

_________________
*&^%$#@ ;>


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 18 sie 2010, 7:01 
Offline
Ksi
Ksi
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 paź 2009, 9:45
Posty: 278
Lokalizacja: Łanięta
Hmmmm... Wątpię że reinstalka coś zmieni, no ale najpierw spróbuj z tymi patchami

A i jakby coś to moje GG: 11535130

_________________
Obrazek

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 18 sie 2010, 11:44 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sie 2010, 12:51
Posty: 6
Lokalizacja: Kg
Wiec sciagnelem wszystkie 3 patche ktore kazaliscie i zainstalowalem. Instalacje poszly bez problemu bo kazdy patch sam wskazal folder z gra,ale po instalacji juz nie wyskakuje mi wczesniejszy blad tylko ten ,,ERROR: could not Initialize DirectX 9 Renderer''. Jesli chodzi o to ze mam slabego DirectX'a to powiem ze mam DirectX 11 a DirectX 9 ktory mzna zainstalowac podczas instalacji gry nie chce sie zainstalowac bo pisze ze juz jest wgrana nowsza wersja DirectX. Wiec problem z bledem nie tkwi w slabej wersji DirectX. Wiec w czym ? (Dodam tylko ze po instalacji tych patchy Painkiller nadal żąda plyty wiec musze wkladac plyte zeby pojawilo mi sie co innego niz ,,Prosze wlozyc plyte CD/DVD. Wiem ze ponownie trzeba sciagnac cracka tym razem do wersji 1.64 zeby nie prosil o plyte, ale rozwiazmy najpierw problem z samym odpaleniem gry. Dopiero potem sciagne cracka. ) HELP ME!!!

_________________
*&^%$#@ ;>


Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, 11:48 przez JacunFull, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 18 sie 2010, 12:21 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Obadaj to http://forum.pcformat.pl/showthread.php?tid=85347 :>
Ten topik http://www.dreamcatchergames.com/forums ... erer-Error też się kończy taką poradą.

_________________
Obrazek


Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, 12:25 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 18 sie 2010, 15:30 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2007, 15:02
Posty: 1031
Lokalizacja: Suchedniów
Jak nie zadziała proponuje kupić oryginał, 10 złotych to nie dużo nie? A opłaca się.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 18 sie 2010, 16:04 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 sie 2010, 12:51
Posty: 6
Lokalizacja: Kg
Thx wam wszystkim za pomoc a szczegolnie tobie Ye-back bo to ty podales pomoc ktora byla tak skuteczna ze dzieki temu programowi (3D-Analyze v2.36b) otworzylem sukcesywnie gre ;D juz myslalem ze to cos z karta graficzna bo mam grafike zinstegrowana a wiadomo ze na takiej w mala ilosc tytolow sobie pogram,ale painkiller dziala juz i nawet sie nie tnie ;] jeszcze raz wielkie dzieki!! ;) ;) :D :D  zamykam temat :)

_________________
*&^%$#@ ;>


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Problem przy uruchomieniu gry. Pomocy!!! ;((
Post: 19 sie 2010, 8:55 
Offline
Ksi
Ksi
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 paź 2009, 9:45
Posty: 278
Lokalizacja: Łanięta
Nie zamkniesz kolego, nie masz takich uprawnień :D

No ale skoro już działa to jako moderator ja zamknę, hehe :)

ZAMYKAM

_________________
Obrazek

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane