Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 25 cze 2017, 8:52

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Karta tarota w Koloseum
Post: 03 sie 2010, 14:51 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza

Rejestracja: 03 sie 2010, 14:33
Posty: 14
Witam od kilku miesięcy siedzę jako gość na forum. Do tej pory w przechodzeniu painkillera nie miałem problemu. Ani z instalacją ani z modami ani z patchami aż do dziś. Może zacznę od początku. Kupiłem painkillera czarną edycję zainstalowałem, z'upgrad'owałem do wersji 1.64 ściągnołem Powermad'a  3.62a sprawiłem sobie moda na wszystkie levele i zacząłem go po prostu przechadzić na bezsenności na wszystkie karty tarota.
Z podstawką nie było problemu, z połową BOOH'a też nie ,aż do koloseum w którym nie mogę zdobyć karty tarota.Udało mi się zmorfować 5 razy nawet dla pewności zebrałem wszystkie dusze ale kończyło się to zawszę tym samym słowem- {ZABLOKOWANA!}-.W to koloseum gralem co najmniej 50 razy i już mam go dosyć a karty jeszcze nie zdobyłem  :cry: . Prosze pomóżcie dobrzy ludzie bo mnie chyba zaraz szlag trafi.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 03 sie 2010, 15:45 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
ChromeX pisze:
Kupiłem painkillera czarną edycję zainstalowałem, z'upgrad'owałem do wersji 1.64
Dlaczego upgradeowałeś? BE to 1.64 :> spróbuj bez patchowania - to tak na początek rada :>

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 03 sie 2010, 15:56 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza

Rejestracja: 03 sie 2010, 14:33
Posty: 14
Zapomniałem dodać że próbowałem na starszych wersjach  :) efekt taki sam.


Ostatnio zmieniony 03 sie 2010, 16:08 przez ChromeX, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 03 sie 2010, 16:54 
Offline
Ksi
Ksi
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 paź 2009, 9:45
Posty: 278
Lokalizacja: Łanięta
Ja tu tylko powiem że mam to samo, przechodziłem Koloseum kilka razy i taż nie chce się odblokować... Morpha liczyłem i 5 było dokładnie i to samo...

Mam wersję 1.5

_________________
Obrazek

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 03 sie 2010, 17:26 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza

Rejestracja: 03 sie 2010, 14:33
Posty: 14
W wersji 1.5 nic nie zdziałasz.Ściągnij powermada albo nowego nowszego patcha (najlepiej 1.61 a potem 1.62) Radze ci zacząć od powermada ponieważ po spatchowaniu możesz utracić swoje savy.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 03 sie 2010, 18:40 
Offline
Ksi
Ksi
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 paź 2009, 9:45
Posty: 278
Lokalizacja: Łanięta
Tak szczerze to nie zależy mi na tej karcie xD

Do życia mi to nie jest potrzebne i PK na razie nie gram w singlu (Tak po prawdzie to w multi też  :D)

_________________
Obrazek

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 03 sie 2010, 23:17 
Offline
Mniejszy demon
Mniejszy demon
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 lip 2008, 14:04
Posty: 251
Eliasz chciales pomocy to dostales podziekuj ladnie a nie ze Ci nie zalezy

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 22 kwie 2012, 5:31 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 maja 2011, 4:24
Posty: 34
Powiem tak: ja nigdy nie miałem z tym problemu, wystarczyło włożyć srebrną kartę tarota "zmieniasz się w demona po zebraniu 50 dusz" i wtedy wystarczy zebrać 250 dusz zamiast ponad 300. Potworów w Koloseum jest ok. 393 tak mi się wydaje ale nie sprawdzałem. Aha i pamiętaj, że nie odblokujesz karty używając kilkukrotnie karty tarota "morf w demona", bo żeby odblokować kartę, trzeba zmieniać się w demona w sposób "naturalny".


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 22 kwie 2012, 20:42 
Offline
Mniejszy demon
Mniejszy demon
Awatar użytkownika

Rejestracja: 09 sty 2010, 12:25
Posty: 262
Z tego względu, że nie posiadam aktualnie Painkillera Booha na kompie, dlatego na 100% nie mogę stwierdzić przyczyny ale domyślam się jednak, że to poprostu nieprzemyślany błąd twórców. Możliwe ,że zapisali w skrypcie na odblokowanie karty by zebrać dusz hmm... 66x10= 660. Zapewne nie wzięli pod uwagę karty w której morfujemy po 50 duszach i po 10 morfach, skrypt zlicza nam 500 dusz. Wyjmij tą karte z użycia i spróbuj ponownie. Jeśli to nie pomoże to nie wiem co jest grane, aczkolwiek nie ma problemu w przerobieniu skryptu  :D

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Karta tarota w Koloseum
Post: 26 kwie 2012, 10:09 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza

Rejestracja: 03 sie 2010, 14:33
Posty: 14
Co prawda troszke stary temat ale i tak udało mi sie już rozwiązać ten problem :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane