Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 15 gru 2018, 9:35

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z military base
Post: 06 paź 2007, 13:32 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza

Rejestracja: 06 paź 2007, 13:28
Posty: 1
Witam mam problem z plansza baza wojskowa (rozdział III poziom 3). Od samego początku planszy wszystko odbywa sie dużo za szybko.
Cała gra idzie jakby  na przyspieszonych obrotach. Dodam, ze gierke mam oryginalną. Z góry dzięki za wszelką pomoc. Husner


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: problem z military base
Post: 06 paź 2007, 15:40 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Witam.
Gdzieś już słyszałem o takim problemie. Jeśli możesz napisz jaką wersję Painkillera posiadasz. Tak sobie myślę, że można by było zainstalować jakiegoś patcha uaktualniającego lub deaktulizującego PK.
po edycji:
Jeżeli masz w komputerze procesot AMD Athlon 64 X2 3800+ pobierz program AMD Dual-Core Optimizer a tu masz opis jego użytkowania. Poniżej zamieszczam mały cytat ze strony z opisem.
Cytuj:
AMD musiało wypuścić tą poprawkę ze względu na liczne skargi użytkowników, którzy narzekali na przycinanie, przyspieszanie i inne tego typu błędy w czasie grania na wspomnianych procesorach.

_________________
Obrazek


Ostatnio zmieniony 06 paź 2007, 16:05 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane