Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 15 gru 2017, 0:26

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Pytanie dotyczące Overdose
Post: 26 lis 2017, 19:12 
Offline
Zagubiona dusza
Zagubiona dusza

Rejestracja: 03 mar 2012, 18:38
Posty: 1
Mam jedno pytanie na które szukam odpowiedzi. Może jest ktoś tu wtajemniczony. Otóż ciekawi mnie czy w Overdosie da się mieć bronie z Pierwszej części./ Chodzi mi o to że np. Widziałem Screeny gdzie wiara normalnie grała w tę grę trzymając Strzelbę czy Kołkownicę. na moim pudełku od gry na tyle widać też screny gdzie Gracz trzyma ElectroGun, wie ktoś jak się to robi.? ;/


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: Pytanie dotyczące Overdose
Post: 09 gru 2017, 23:04 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2007, 15:02
Posty: 1028
Lokalizacja: Suchedniów
haukax16 pisze:
Mam jedno pytanie na które szukam odpowiedzi. Może jest ktoś tu wtajemniczony. Otóż ciekawi mnie czy w Overdosie da się mieć bronie z Pierwszej części./ Chodzi mi o to że np. Widziałem Screeny gdzie wiara normalnie grała w tę grę trzymając Strzelbę czy Kołkownicę. na moim pudełku od gry na tyle widać też screny gdzie Gracz trzyma ElectroGun, wie ktoś jak się to robi.? ;/


W multi można i za pomocą modów, dokładnie jakich nie wiem, nie pamiętam. Przeważnie importowano mapy z overdose do innych wersji PK i tyle.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane