Painkiler - top PainkilerPainkiler - topPainkiler - topPainkiler - topPainkilerPainkiler - topPainkiler - top
Painkiler
Dzisiaj jest 19 sie 2019, 1:55

Strefa czasowa UTC




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zakładanie sewera
Post: 12 kwie 2008, 9:10 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 gru 2007, 13:42
Posty: 73
Lokalizacja: Chrzanów
Chcę założyć serwer.Zaznaczam tryb wolny, i daje np. DM_Psycho daje Dodaj i zaznaczam ją w 'Mapy na serwerze'.Daje Start i się usuwa z 'Mapy na serwerze'.Działają mi tylko mapy na trybie PCF i Voosh.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 12 kwie 2008, 16:23 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 lut 2008, 18:57
Posty: 143
a z innymi mapami(np.sacred) to samo?

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 13 kwie 2008, 9:38 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 gru 2007, 13:42
Posty: 73
Lokalizacja: Chrzanów
Jak zakładam "Painkiller serwer dedykowany" to widzi to w LANie a ja chce, żeby każdy go widział xD

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 13 kwie 2008, 9:57 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 lut 2008, 18:57
Posty: 143
jest tam takie coś jak serwer publiczny czy coś podobnego

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 13 kwie 2008, 10:04 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 gru 2007, 13:42
Posty: 73
Lokalizacja: Chrzanów
To wejdź w Start -> Wszystkie programy -> DreamCatcher -> Painkiller Czarna Edycja -> Painkiller Serwer Dedykowany i tam nie ma czegoś takiego jak serwer publiczny.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 13 kwie 2008, 13:10 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2007, 15:02
Posty: 1031
Lokalizacja: Suchedniów
Jest... radzę się przyjrzeć dokładnie.. PS: dedicadet  jest dostępny dzięki PK++ wyłącznie i mam z nim problem bo a moim configu nie mogę ustawić dedicated na publiczny a na podstawowym mogę... grrr

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 14 kwie 2008, 19:52 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 gru 2007, 13:42
Posty: 73
Lokalizacja: Chrzanów
O widze, ale pisze: Public (GameSpy).I jest to "zablokowane" (nie mogę kliknąć).Próbowałem zainstalować GameSpy, ale to nie działa.A czy PK++ coś zmienia w singlu ?

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 15 kwie 2008, 14:23 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2007, 15:02
Posty: 1031
Lokalizacja: Suchedniów
Działa jeśli masz niezmieniony config lub wyjętą płytkę z napędu...

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 17 kwie 2008, 5:05 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 wrz 2007, 18:21
Posty: 205
PiotrK pisze:
... A czy PK++ coś zmienia w singlu ?

Zmienia tylko wersję językową z polskiej na angielską. Dla SP innych zmian chyba nie ma.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 17 kwie 2008, 8:57 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 wrz 2007, 15:02
Posty: 1031
Lokalizacja: Suchedniów
Mylisz się... jest nadal polska ale te opcje z PK++ pozostają angielskie.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 17 kwie 2008, 10:19 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Zależy jak u kogo.
U mnie zawsze PK++ przemienia polską wersję w anglojęzyczną.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 17 kwie 2008, 14:48 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 gru 2007, 13:42
Posty: 73
Lokalizacja: Chrzanów
Mi nawet nie działa  :D.Ale to nic nie będę instalował, m. in. bo jak napisaliście, zmienia język gry...A co do modów mam sceptyczne nastawienie.

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 17 kwie 2008, 16:11 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 lut 2008, 18:57
Posty: 143
ja też m też ten mod nie chodzi  :-/ :-/ :-/

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 17 kwie 2008, 16:19 
Offline
Kr
Kr
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 cze 2007, 18:51
Posty: 872
Ja bym mimo wszystko polecał jego używanie.
Opowiedzcie jak go instalujecie/uruchamiacie?

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Odp: Zakładanie sewera
Post: 17 kwie 2008, 16:27 
Offline
Pot
Pot
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 gru 2007, 13:42
Posty: 73
Lokalizacja: Chrzanów
Ja wybieram folder mojego Painkillera.Pyta się czy podmienić pliki, daje, żeby wszystkie.Włączam grę i nie ma żandych zmian.Chociaż, może przy instalacji, że zrozumiałem (niemożliwe :P).

_________________
Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Skin by Lucas Kane